torsdag 31 augusti 2017

Att vara frihetsaktivist

Än en gång så har ett år passerat. Ja, jag råkar fylla år idag, men det är också årsdagen för min satsning på att bli frihetsaktivist på allvar. Jag satte upp en patreon för ändamålet ifjol och en rad fantastiska människor har sett till att stötta mig med resurser, råd och uppmuntran vilket jag är oerhört tacksam för. Jag tänkte ta lite utrymme och sammanfatta vad jag lyckats få ur mig.

Vad gäller mitt skrivande så har det baserat sig på Poesi för Ankor och den här bloggen. PfA ligger och vilar inför en framtida satsning, men totalt 63 dikter publicerades i den första vändan. Att skapa Anarki har fått ut 44 inlägg, varav nio har bevärdigats att bubblas. Också detta lilla projekt har blivit betydligt långsammare under sommaren… Varför det har blivit så framkommer nedan.

I själva bubb.la- projektet så har jag fått äran att göra ganska mycket i och med min Maltaflytt. Det säger kanske inte så mycket för ickeredaktörer, men i själva redaktionsarbetet har jag gått från strax under 200 noteringar till över 9000. Det är en hygglig utveckling, kan jag tycka.

I premium har jag sett till att vara en tämligen aktiv moderator och hjälpt till med att få vår flytt från facebook att gå så snabbt och smidigt som möjligt. Har också, som några av er kanske märkt (hrm) varit en något ivrig inkastare och det skäms jag inte över, för premium är faktiskt det bästa som hänt sen skivat smör och ni som inte är med vet ärligt talat inte vad ni missar... men även de aktiva inkastardagarna är över och det beror på en sista och mycket speciell punkt.

Frihetligt. För drygt ett år sen fick jag ta över ansvaret för denna eminenta bloggportal som vid tillfället var sorgligt bortprioriterat. Jag har under året sett till att rensa upp, leta upp frihetliga bloggar och andra projekt och byggt upp sidan så att den så långt det är möjligt täcker allting som händer inom Sveriges frihetsrörelse (har jag mot förmodan missat något som borde vara med, säg till omgående på simon@bubb.la). I princip varje dag har jag suttit och valt ut de bloggposter som är relevanta för ett frihetligt flöde och sidan har bara blivit bättre och mer spänstig ju mer aktiv och sprudlande som frihetsrörelsen har blivit. Att följa utvecklingen i sådan detalj under året har varit ett rent privilegium.

Sedan kom podden. I juni sjösattes Radio Frihetligt, en radio som ska följa det som händer på Frihetligt på samma sätt som systerpodden följer bubb.la och vi är i skrivande stund uppe i tio avsnitt. Mottagandet har varit helt fantastiskt och jag är smått överväldigad över responsen och hur kul det är att göra radion och jag hoppas innerligt att kunna fortsätta leverera under hösten. Radio Frihetligt värmer egentligen bara upp…

Det har varit ett extremt speciellt år. Än en gång, tack allihop som gett stöd, gett mig chansen och varit med och bidragit själva i denna sällsamma frihetliga rörelse. Särskilt tack till er som varit livgivare på Patreon. Notera att jag inte tänker finnas kvar där längre, utan att ett nytt sätt att framförallt stötta Frihetligt och Radio Frihetligt är under utveckling.

Till dess, om du uppskattar det jag håller på med och tycker det är värdefullt att ha frihetliga aktivistgalningar igång, ge hemskt gärna en gåva via swish på 0723271989 eller paypal: https://www.paypal.me/anates. Varenda krona skall spenderas på ett hektiskt motstånd mot statsmakter och andra hemskheter, det garanterar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar