fredag 1 december 2017

Tre år

Det går så fort.

Det är den första, andra, tredje tanken som dyker upp varje gång jag tittar tillbaka på det här sättet. Vid det här tillfället för ett år sen var jag fast i ett ingrott pojkrum och ältade mitt tillstånd med en förstelnad känslovålnad. Försökte intala mig själv att jag var fri. Visste någonstans att jag inte riktigt var det.

Det är jag nog egentligen inte nu heller. Åtminstone är jag inte klar med det arbete jag föresatt mig, men jag tror jag fått tag på alla nycklar jag behöver för att på riktigt åstadkomma en förändring, om inte med något större så åtminstone med mig själv. Den där kanaljens problem och låsningar, 2016-simmes, finns inte längre kvar. 

Jag har strax klarat av ett år på Malta, denna för mig så sällsamma rymdö. Det har inte alls varit särskilt enkelt, inte heller varit en resa rakt fram - men jag har likt aldrig någonsin förr utmanat mig själv och för en gångs skull har jag inte flytt vid första motgång. Järntempel, idiotkneg, värmeböljor,  och poddmakeri till höger och vänster - kom an bara, liksom. Jag själv vill inte bedöma hur bra något av allting jag försökt hålla igång egentligen har gått, men jag vet med mig att jag försökt prestera mitt bästa ända in i kaklet vad det än har varit. Mer går inte, rimligen..

Orden hejdar sig lite för det här året har varit så maxat i så många aspekter, jag har halvt om halvt kraschlandat på så märkliga sätt gång efter annan, men jag är ändå här när det tredje året på min anarkistiska rymdfärd ska summeras och är något sånär fortfarande stående. Alla dessa drakar och övervintrade demoner lyckades inte få ner mig. Det gör mig tämligen förundrad och inte så lite tacksam. Någon bär, även i öknen finns han där, och Kanaan är närmare än någonsin förr.

Förresten. Mitt fjärde år som anarkist börjar med en rejäl rivstart! Mitt engagemang för bubb.la och specifikt frihetligt.se har gett mig en egen premiumsektion kallad Frihetligt Guld. Stöd hemskt gärna mitt arbete och möjliggör att det blir en till säsong med Radio Frihetligt och om gudarna vill även några andra poddkoncept under 2018, plus en hel massa annat gubevars. Våga inte missa, ses i Guldsektionen!

Hjärter och klöver fem kan en gång för alla läggas undan, stjärnan och lejonets tid väntar. Vänta ni bara, det kommer bli riktigt, riktigt kul.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar